Suntem şi pe:

Articolele zilei

Construcția Băilor Sărate din Ocna Mureș a început

Publicat

- 6.795 vizualizări

După ce săptămâna trecută au fost executate trasările necesare, pe terenul unde se va construi noul centru balnear din Ocna Mureș au apărut primele utilaje grele. Pentru început  s-a trecut la decopertarea terenului și în prezent au loc săpături pentru fundația uneia din clădirile prevăzute în proiect.

Din această săptămână încep lucrările de săpare pentru fundația „Băilor Sărate”. Construcția „Băilor Sărate” este realizată în parteneriat, de Consiliul Județean Alba și Consiliul Local Ocna Mureș, din bugetele proprii, și are o valoare totală de aproape 6 milioane de euro. Termenul de execuție este de 30 de luni de la începerea efectivă a lucrărilor. Să fie într-un ceas bun!” a declarat primarul Silviu Vințeler.

Până la iarnă sunt prevăzute lucrări de construție a fundație până la cota 0 însă dacă vom avea parte de o iarnă blândă se vor putea realiza și alte etape din proiect.

TCI Cluj Napoca, principalul constructor din asocierea S.C. TCI Contractor General S.A. (Cluj-Napoca) – S.C. Iasicon S.A. (Iași) care a câștigat licitație pentru construcția băilor, are la activ numeroase lucrări mari în construcții în cei peste 65 ani de activitate.

Portofoliul lor de lucrări poate fi consultat aici.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design