Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Debut cu stângul pentru CS Ocna Mureș în Liga 3. CS Ocna Mureș – CNS Cetate Deva 0-2

Publicat

- 2.317 vizualizări

Peste 400 de spectatori au fost prezenți sâmbătă, 25 august de la ora 18.00, pe stadionul SODA la primul meci din Liga 3 pentru CS Ocna Mureș. Un meci greu cu o candidată (CNS Cetate Deva) la primele locuri formată din jucători cu experiență.

O primă repriză cu ocazii de ambele părți, cu intervenții  bune ale portarului Iviniș. Cele mai mari ocazii ale formației noastre le-au avut Domșa, bară din corner, German lob peste portar dar și peste poartă dar cea mai mare ocazie a avut-o  Drăgan în minutul 42 care, scăpat singur cu portarul trage peste poartă din careu.

După pauză echipa adversă schimbă tactica și deschide scorul în minutul 50 prin Fetița care șutează plasat de la 16 metri fără nici o șansă pentru Iviniș. După nici cinci minute pe fondul unor pase greșite din partea gazdelor, Fetița marchează la un contraatac rapid și stabilește scorul final.

Au intrat pe teren pentru CS Ocna Mureș: Iviniș, Ivașcu Cătălin, Cr. Ivașcu, Căt, Csegoldi, Șandor, Guț, Man, Gherman, Cimpoieș, Domșa, Drăgan. Rezerve: Clipici- Gorba, Pereat, Maier, Șimandi, Cociș și Brie.

Etapa viitoare echipa CS Ocna Mureș întâlnește pe teren propriu  o altă candidată la locurile fruntașe, CS Șoimii Lipova care a trecut prima etapă cu scor 3-1 de Național Sebiș. Haideți să fim alături și de această dată în număr mare să ne susținem echipa sâmbătă, 1 septembrie 2018 la stadionul Soda de la ora 17.00!

Citește mai departe