Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Cruzime fără margini la Ocna Mureș

Publicat

- 5.414 vizualizări

Zilele aceste a circulat pe facebook o imagine cu o cățelușă sfârtecată la propriu de către cineva care nu-l putem cataloga aici..  cățelușa agoniza prin centrul orașului Ocna Mureș. Câțiva oameni de bine s-au mobilizat să o salveze și au încercat să o ducă la un cabinet veterinar din alt oraș pentru a fi operată însă din cauza rănilor a murit la 20 km de destinație.

„Rugăm conducătorii acestei țări să oprească aceste crime, ce se desfășoară cu regularitate de ani de zile, iar nimeni nu i-a măsuri în a stopa acest calvar. Acești sadici, azi omoară un caine, maine vor omorâ un om, pentru că legea e prea permisivă și în cele mai multe cazuri nu se aplică. Această fetiță nevinovată a trecut prin iadul permis de autoritățile române, care rămân total indiferente la asemenea atrocități ce întrec cu mult filmele horror. Marius, îți mulțumim in numele acestei fetițe nevinovate. Noi știm că ai fi făcut orice pentru a o salva. N-am să-i uit niciodată ochii care cereau ajutor.

Oameni buni, aceasta fetiță a intrat de frică in apartamentul unor oameni din Ocna-Mures, pentru a se adăposti de criminal. Criminalul, azi este liber și se distrează pe urma faptei lui.

Haideți să-l găsim!
#DISTRIBUITI”..e unul din mesajele distribuite online.

Rugăm organele competente să se autosesizeze, vă rog priviți imaginea și cugetați. Criminalul, criminalii trebuie pedepsiți!

Pentru cei sensibili ne cerem scuze pentru imaginea publicată.

Tot respectul pentru oameni ca cei din videoclipurile următoare:

 

Citește mai departe