Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

25 – 26 august: ZILELE COMUNEI UNIREA

Publicat

- 2.895 vizualizări

Primăria și Consiliul Local al Comunei Unirea, în parteneriat cu Consiliul Județean Alba, Centrul de Cultură Augustin Bena Alba-Iulia și Asociația Culturală Mugurii Unirii, vă invită la Zilele Comunei Unirea, care se vor desfășura în 25-26 August.

Evenimentul va debuta sâmbătă, la ora 10, cu Întâlnirea  Fiilor Comunei, în cadrul căreia se va desfășura activitatea ”POVESTEA MEA ÎNCEPE LA UNIREA” , unde tablourile expuse de către domnii Ioan Cacovean și Horea Herțeg (fii ai comunei) vor încânta privirea și sufletul celor prezenți.

De la ora 17.oo, pe Târg,organizatorii vă așteaptă la un Concert Extraordinar Remember Cenaclul Flacăra.

Ziua de 26 August va prilejui pomenirea fiilor satului la toate bisericile din comună, urmând ca de la ora 14 să se desfășoare Parada Portului Popular.

Evenimentul va continua cu un spectacol folcloric susținut de ansamblurile de dans: ”Dor de sat” Unirea, Ansamblul Minorității Maghiare din Unirea, Ansamblul Tradiții Uiorene din Ocna-Mureș,”Doina Mureșului” Ciugud, ”Armonia” Ciuguzel și Tradiții Luncamureșene, precum și de soliștii Alfred Garduli, Mariana Morcan și Andreea Ciupe.

Ansamblul  Folcloric al Județului Alba, precum și prestația solistelor Mariana și Adriana Anghel, vor încheia cu succes seria recitalurilor folclorice.

Seara se va încheia cu un recital extraordinar susținut de Mircea Rusu Band și focuri de artificii.

Vă așteptăm cu drag!

Citește mai departe