Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Actele de vandalism continuă la Ocna Mureș

Publicat

- 5.235 vizualizări

După ce zilele trecute în parcul orașului mai multe construcții de la locul de joacă pentru copii și bănci de pe aleile parcului au fost parțial distruse de niște ”necunoscuți”, spații verzi distruse prin centrul orașului, flori smulse, un tei plantat de doar 4 ani de pe strada Mihai Eminescu a fost rupt (foto) probabil în această noapte (18-19 august 2018).

Din păcate astfel de cazuri se înmulțesc pe zi ce trece, să nu uităm ca nici de o lună, pe strada Axente Sever, un alt pom ornamental destul de măricel a fost distrus.

Sperăm ca măcar autorul sau autorii de pe Mihai Eminescu să fie descoperiți și să fie aplicată legea așa cum în urmă cu un an tot pe strada respectivă alți tineri au fost identificați și li s-au făcut dosare penale în urma actelor de vandalism. Atunci,  alți pomi ornamentali au fost rupți așa din „plictiseală”.

Rugăm poliția din orașul nostru să facă cercetări și în acest caz (există camere video) pentru că astfel de personaje nu fac cinste comunității noastre și trebuie tras/trași la răspundere.

Citește și: Cinci tineri din Ocna Mureș cercetași penal pentru distrugere

Citește mai departe