Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Din 11 iulie se sistează, pentru aproximativ 40 ore, furnizarea apei potabile din cauza unor lucrări

Publicat

- 7.172 vizualizări

SC APA CTTA SA Alba anunţă alte lucrări care vor duce la sistarea apei potabile pentru aproape 2 zile. Mai multe detalii în comunicatul de mai jos:

In vederea efectuarii unor lucrari necesare decuplarii aductiunii de apa potabila (FIR II Dn 1000 mm), de pe podul Rau Mures zona Partos Alba, SC APA CTTA SA ALBA anunta ca, in data de 11.07.2018, incepand cu ora 00.00, va intrerupe furnizarea apei potabile in urmatoarele localitati: Oarda de Sus, Ciugud, Berghin, Ohaba, Santimbru (Totoi, Dumitra), Cricau, Ighiu, Galda, Mihalt (Obreja), Bucerdea Granoasa, Cistei, Craciunelu de Jos, Radesti, Sincel, Sona, Valea Lunga, Miraslau, Unirea, Noslac, orasul Ocna Mures.

Din cauza lucrarilor deosebit de complexe estimam durata intreruperii la cca. 40 de ore, fapt care ar putea afecta rezervele de apa existente in rezervoarele si altor localitati. La reluarea furnizarii pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti sa procedam la purjarea apei (spalari locale), pana la incadrarea acesteia in parametrii de calitate, situatie in care rugam clientii, sa foloseasca apa numai in scopuri menajere. Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției. Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Conducerea SC APA CTTA SA Alba

Citește mai departe