Suntem şi pe:
Clinica Sante

Uncategorized

Campioana Soda Ocna Mureș premiată la Galtiu

Publicat

- 2.903 vizualizări

Echipa Soda Ocna Mureș a fost astăzi premiată ca și campioană județeană a ligii a IV-a și promovarea în Liga a III-a în cadrul unei festivități de premiere a fotbalului județean organizat de AJF Alba.

O manifestare de apreciat a Asociației Județene de Fotbal Alba, devenită deja tradiție, „Sărbătoarea fotbalului judeţean” recompensează echipele campioane la diferite paliere competiţionale, dar şi golgheterii diverselor eşaloane fotbalistice, în comuna Sântimbru strângându-se laureaţii acestui sezon, golgheterii, dar şi echipele ce s-au remarcat la capitolul sportivitate.

Cu 48 de goluri marcate pentru CS Ocna Mureș, campioana Ligii a IV-a, un record al ultimelor sezoane, Vali Drăgan a devenit a treia oară consecutiv golgheter al eșalonului, cu trei echipe diferite (Olimpia Aiud, Șurianu Sebeș și CS Ocna Mureș).

Soda Ocna Mureș revine după 11 ani în Liga a III-a, o reușită deosebită dar care din păcate a fost umbrită de un imens scandal provocat de plecarea din clubul  sportiv a lui Sorin Corpodean și Marius Stîncel  cei care împreună cu Primăria Ocna Mureș au readus fotbalul ocnamureșan unde este acum.

Felicitări băieților din echipă, a antrenorilor și a oamenilor de bine care au susținut și care susțin sportul din Ocna Mureș!

Hai Soda Dragă!

Sursa foto și parțial text: ziarulunirea.ro

Citește mai departe