Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Etapa a 30-a: SODA Ocna Mureș – Energia Săsciori 6-0 (3-0)

Publicat

- 1.262 vizualizări

Au înscris Vali Drăgan (2), Dani Vaidasigan , Marcel Domșa, Neluțu Cociș și Ovidiu Maier
O victorie clară, obținută la pas în care oaspeții au contat doar în primele 10 minute de joc. Purtați spre victorie de numerosul public prezent în Tribuna “Gicu Domșa” a stadionului Dragostei, echipa noastră a tranșat acest meci până la pauză când deja scorul era 3-0, iar până la final am consemnat numeroase ocazii concretizate cu încă 3 goluri.
Din păcate golgeterul echipei Vali Drăgan a suferit o accidentare la sfârșitul meciului.
Lipsiți de aportul mai multor titulari, antrenorii Ionuț Pereat și Ovidiu Maier s-au bazat pe următorul lot:
Marian Clipici, Cătă Ivașcu, Cristi Ivașcu, Marian Gorba, Daniel Vaidasigan, Paul Man, Szili Csegoldi, Marian Guț, Marcel Domșa, Cristi Onișor și Vali Drăgan.
Rezerve: Eneie Țiboc, Neluțu Cocis, Mihai Brie, Bota Evius, Sergiu Moise și Ovidiu Maier
Medic: Rareș Dănilă
Delegat: Alin Cociș
Maseur: Marius Chirilă
Iată că după încheierea campionatului, echipa noastră câștigă Titlul de Campionă Județeană, devansând ocupanta locului secund cu 2 puncte.
Un campionat lung în care am avut perioade faste și mai puțin faste, dar până la urmă obiectivul echipei a fost îndeplinit.
Felicitări tuturor celor care au făcut posibilă această performanță: jucători, antrenori, medic, maseur, conducerea clubului, autoritățile locale, sponsorilor și nu în ultimul rând suporterilor care ne-au susținut pe parcursul acestui campionat.
Urmează meciul de baraj pentru accederea în Liga a III-a, cu reprezentanta județului Harghita – Unirea Cristuru Secuiesc, în 23 iunie pe Stadionul Dragostei și în 30 iunie în deplasare la Cristuru Secuiesc.
Înca o dată felicitări băieților pentru această performanță!
Hai SODA Dragă!

Citește mai departe