Suntem şi pe:

Sport

Primul pas spre o galerie selectă a cluburilor de tradiţie din România!

Publicat

- 1.652 vizualizări

ALEXANDRION GROUP este alături de SODA Ocna Mureș și suporterii săi, la ultima etapă (10 Iunie 2018, meciul cu Energia Săsciori pe Stadionul Dragostei) a sezonului 2017-2018 de Liga 4 a județului Alba, când ne dorim să sărbătorim ÎMPREUNĂ obținerea titlului de CAMPIONI și dreptul de participare la barajul de promovare în Liga 3!
Vor fi trimise în tribuna “Gicu DOMȘA” de către jucătorii celor două echipe, mingile oferite de ALEXANDRION GROUP, mingi cu “ESENȚĂ DE CAMPION” !!!


Mai sunt 4 meciuri de disputat din respectivul campionat, iar primul e întotdeauna cel mai greu … iar următorul joc pentru echipa noastră Dragă este tocmai derby-ul cu ocupanta locului 2, Sportul Petrești (cu 4 puncte mai puțin acumulate in campionat decât SODA Ocna Mureș), meciul fiind programat pe terenul din Parcul Arini – Sebeș, duminică – 20 mai, de la ora 11.00!
Vă așteptăm duminică – 10 Iunie 2018, în Tribuna “Gicu DOMȘA” să sărbătorim împreună câștigarea campionatului, dar până atunci mai sunt 3 meciuri importante în care trebuie să fim alături de echipă!
Hai SODA Dragă!

Mulțumim ALEXANDRION GROUP și o deosebită considerație domnilor: Nawaf Salameh și Valentin Popescu, pentru șansa de a face primul pas spre o galerie selectă a cluburilor de tradiție din România, cluburi care fac parte din programul “mingi pentru suporteri” … mingi cu “ESENȚĂ DE CAMPION”
RESPECT!

Foto: Valy DRĂGAN, golgheterul absolut al campionatului (40 goluri marcate până înainte cu 4 etape de terminarea actualului sezon), jucător care a decis să continue în culorile alb-albastru ale echipei noastre de suflet și în viitorul campionat!
Hai SODA Dragă!

Sorin Corpodean
Președinte
Secția Fotbal

Publicitate

Facebook

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design