Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Acțiune a poliției cu efective suplimentare la Ocna Mureş, în urma căreia s-au aplicat amenzi de peste 20.000 lei

Publicat

- 2.736 vizualizări

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în Ocna Mureş şi pe raza de competenţă a Secţiei 4 de Poliţie Rurală.  Au fost aplicate 72 de amenzi, în valoare de peste 20.000 de lei şi au fost identificaţi 3 autori de infracțiuni.

La data de 4 mai a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Oraşului Ocna Mureş şi Secţia 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza orașului precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 89 de persoane, controlate 61 de autovehicule şi verificate 6 obiective asigurate cu pază.

Au fost constatate 72 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 20.970 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 51 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 13 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, 5 la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancționarea contravenţiilor silvice, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, poliţiştii au identificat 3 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

Exemplu:

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au întocmit dosar penal unei tinere de 28 de ani, din comuna Unirea, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Se pare că, în dimineaţa aceleiaşi zile, tânăra ar fi condus un autoturism, pe raza localităţii Ciugudul de Jos, fără să deţină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Citește mai departe