Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

După faptă şi răsplată

Publicat

- 2.790 vizualizări

După cum era anunţat, astăzi 5 mai, de la ora 11.00, a avut loc primul meci pe stadionul Soda după modernizarea acestuia, meci  în cadrul etapei a 24-a: CS Ocna Mureş –  Olimpia Aiud. Revenirea pe stadionul Dragostei a adus pentru echipa gazdă o victorie care menţine echipa ocnamureşană lider  în principalul eşalon al fotbalului judeţean: CS Ocna Mureş –  Olimpia Aiud 3-2 (1-1)

Meciul a fost un prilej pentru inaugurarea stadionului Soda modernizat care acum dispune de aspersoare autoamate,  o instalaţie performantă de sonorizare, plase noi la porţi în culorile clubului, bănci noi pentru rezerve şi multe alte dotări. La eveniment au răspuns prezent, ca de abicei, domnul Ciprian Aron , domnul Micu care a asigurat sonorizarea, domnul profesor Alexandru Vigh care s-a ocupat de broşurile de informare şi de organizare, domnul primar Silviu Vinţeler şi peste 200 de spectatori.

Stadionul s-a prezentat astăzi într-o stare impecabilă, gazon verde şi uniform, multe flori şi curăţenie.  Stadionul Soda Ocna Mureş a ajuns un stadion pe care şi l-ar dori multe oraşe din România

Pregătirea evenimentului a fost posibilă în principal unei persoane cu suflet mare, domnul Sorin Corpodean, care în ultima săptămână  a fost zi şi noapte  pe stadion şi a pregătit tot ce era necesar pentru ca noi astăzi să vedem un meci de fotbal în condiţii deosebite.  Ajutat de câteva persoane apropiate care au răspuns prezent la amenajarea stadionului şi împreună cu câteva firme din Ocna Mureş care au sărit în ajutorul  clubului de fotbal şi cu ajutorul Primăriei din Ocna Mureş,  domnul Sorin Corpodean, Preşedintele Clubului de fotbal al CS Ocna Mureş a adus fotbalul din oraşul de pe Mureş la un nivel la care nici nu visam şi a demonstrat că doar prin muncă şi dăruire poţi realiza ceva deosebit şi acest exemplu trebuie să îl urmăm.

Un om al extremelor, aşa l-am cunoscut şi a dovedit că în momentul în care se implică în ceva nu lasă la întâmplare nimic, un profesionist desăvârșit crescut la şcoala UEFA. Când a decis să se alăture proiectului SODA a venit nu doar cu cunoștințele acumulate ci şi cu mult suflet implicându-se cum puţini oameni o pot face. Pentru el, SODA a rămas locul de unde s-a lansat în fotbalul mare şi acum a venit timpul să dea înapoi locului unde el îl consideră ACASĂ.
Ceea ce a făcut el săptămâna aceasta, mi-a demonstrat încă o dată că celebra reclamă “ Impossible is nothing” este foarte adevarată. Pentru mulţi este “o persoană greu de digerat” pentru că nu este de acord cu compromisurile şi lucrul făcut la mântuiala, dar pentru mine Sorin Corpodean este un PRIETEN ADEVĂRAT şi un OM DE MARE VALOARE în faţa căruia mă înclin cu profund respect!
“ ne-a transmis Marius Stîncel.

Victoria de astăzi o dedicăm acestui mare om care ne-a dovedit încă odată că omul sfinţeşte locul! Pentru aceasta, domnule Sorin Corpodean oraşul Ocna Mureş vă mulţumeşte!

 

Citește mai departe