Suntem şi pe:

Articolele zilei

Exces de zel la lucrările de modernizare a străzilor din Ocna Mureș

Publicat

- 2.386 vizualizări

În cursul zilei de 23 aprilie 2018 pe străzile Avram Iancu, Horea, Cloșca și Crișan au reapărut semnele de circulație care existau până anul trecut și care indicau faptul că străzile Cloșca și Crisan sunt străzi cu sens unic și pe strada Horea este interzisă circulația autovehiculelor cu excepția riveranilor. Însă aceste semne de circulație au fost retrase după ce, în 2017, s-a aprobat o hotărâre de consiliu prin care se anulau restricțiile de mai sus pe respectivele străzi.

La vederea acestor indicatoare am pus câteva întrebări. Ce este mai interesant e că autoritățile locale și Poliția din Ocna Mureș nu știau nimic. După câteva telefoane am deslușit totuși misterul.

Firma care a executat printre altele lucrările de modernizare a străzii Avram Iancu din Ocna Mureș a întocmit proiectul când existau acele indicatoare și HCL-ul nu fusese încă emis. În proiect firma se angaja să înlocuiască și semnele de circulație deteriorate și să repună la loc pe cele scoase temporar în timpul lucrărilor pe toată strada Avram Iancu și la capetele celorlalte străzi cu care aceasta se intersecta. Ceea ce a și făcut astăzi, din imagini se observă că ele au repuse pe poziții și mai trebuia turnat betonul.

Pare o situație la prima vedere hilară însă firma a dat dovadă de responsabilitate  și seriozitate și a predat totul așa cum a fost prevăzut în contractul de execuție. A uitat însă cineva să le spună de hotărărea de consiliu care a dus ulterior la anularea mai multor indicatoare rutiere.

Indicatoarele au fost retrase imediat.

  • cof

  • cof

  • cof

  • cof

  • cof

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design