Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Bătaie de joc pe banii noştri

Publicat

- 2.136 vizualizări

Tocmai în Săptămâna Mare, când gospodinele s-au pus pe spălat perdele şi alte cele că aşa e datina, APA CTTA a vrut să ne reamintească de serviciile de „calitate” pe care le oferă la bani frumoşi ocnamureşenilor şi astăzi ne-am trezit la robinete cu ceva lichid maro spre roşiatic, numai apă nu.
Din păcate situaţia nu e singulară, astfel de episoade cu furnizare unei apei execrabile la robinete, au depăşit ca număr şi serialul „Tânăr şi neliniştit”.
Calvarul durează de ani de zile şi pare să nu aibă rezolvare. Pe principiul „lasă că merge şi aşa”, pe banii noştri primim bătaie de joc. Aş vrea să stiu dacă vreodată, vreun client a primit de la această companie vreo factură redusă conform cu serviciile furnizate?
Aş vrea să ştiu de ce nu s-a anunţat din timp că se spală bazinele, clienţii ăştia mulţi care plătesc la zi facturile nu aveau măcar dreptul acesta? Există în ziua de astăzi diverse mijloace de comunicare fie facebook sau acest site, era greu de dat un comunicat? S-au dat altele care au fost alarme false.

Azi aţi înfundat filtre, aţi distrus haine astea cine le plăteşte? Să nu mai zic că s-au scurs la canal mii de metri cubi de apă „cu turbiditate ridicată” apă care tot noi o plătim la preţ de apă potabilă plus evacuarea ei…

Citește mai departe