Suntem şi pe:
Clinică stomatologică Ocna Mureș

Articolele zilei

Bărbat de 30 ani din Ocna Mureș arestat preventiv după mai multe furturi efectuate pe raza municipiului Cluj Napoca

Publicat

- 3.255 vizualizări

Un bărbat de 30 ani din Ocna Mureș a fost astăzi arestat preventiv după ce nu a respectat în repetate rânduri condițiile arestului la domiciliu. Acesta era cercetat pentru mai multe furturi de pe raza municipiului Cluj Napoca

Comunicat IPJ ALBA:

Mandat executat 

La data de 28 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Cluj Napoca, faţă de un bărbat de 30 de ani, din Ocna Mureş.

Bărbatul este cercetat, de Poliţia Municipiului Cluj Napoca, pentru mai multe furturi din locuinţe şi cabinete medicale, fapte comise pe raza municipiului Cluj Napoca şi avea măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ocna Mureş, ce-l aveau în supraveghere, au constatat că bărbatul nu a respectat, în mod repetat, condiţiile măsurii preventive instituită de instanţă şi au informat Judecătoria Cluj Napoca, în legătură cu aceasta, iar măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu cea a arestului preventiv.

Publicitate

Facebook

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni | 4Botoşani.ro

Copyright © 2020 Powered by First design