Suntem şi pe:

Articolele zilei

Cazul bătăii de la Ocna Mureș se lasă cu plângeri penale

Publicat

- 5.283 vizualizări

Potrivit alba24.ro Alin Belea, polițistul acuzat de un tânăr din Ocna Mureș de lovire, ar putea fi cercetat după ce o plângere penală a fost formulată împotriva lui de către Andrei Măieruțiu. La rândul său, polițistul a formulat o plângere penală pentru ultraj împotriva presupusei victime .

Polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Alba au fost prezenți marți la spitalul din Aiud, pentru a verifica informațiile legate de agresiunile unui polițist împotriva unui cetățean din Ocna Mureș.

Potrivit IPJ Alba, în urma aparițiilor în spațiul public a acuzațiilor, polițiștii au luat legătura cu presupusa victimă și au preluat plângerea penală, urmând să fie declinată unității de Parchet competente.

De asemenea, s-au dispus verificări în cazul polițistului Alin Belea, care la momentul producerii incidentului se afla în timpul liber.

Legat de acest incindent, polițistul acuzat de lovire a formulat o plângere penală pentru ultraj, ce a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru soluționare.

Andrei Măieruțiu, internat în acest moment la spitalul din Aiud, susține că a fost bătut crunt chiar în secția de poliție din Ocna Mureș.

Mai multe detalii pe alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate

Facebook

Publicitate

Website reputation

Ocnamuresonline.ro website reputation

Top articole ultimele 30 zile

AiudulMeu | Colorama | La Târnăveni | 4Botoşani.ro

Copyright © 2018 Powered by First design