Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Cazul bătăii de la Ocna Mureș se lasă cu plângeri penale

Publicat

- 5.733 vizualizări

Potrivit alba24.ro Alin Belea, polițistul acuzat de un tânăr din Ocna Mureș de lovire, ar putea fi cercetat după ce o plângere penală a fost formulată împotriva lui de către Andrei Măieruțiu. La rândul său, polițistul a formulat o plângere penală pentru ultraj împotriva presupusei victime .

Polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Alba au fost prezenți marți la spitalul din Aiud, pentru a verifica informațiile legate de agresiunile unui polițist împotriva unui cetățean din Ocna Mureș.

Potrivit IPJ Alba, în urma aparițiilor în spațiul public a acuzațiilor, polițiștii au luat legătura cu presupusa victimă și au preluat plângerea penală, urmând să fie declinată unității de Parchet competente.

De asemenea, s-au dispus verificări în cazul polițistului Alin Belea, care la momentul producerii incidentului se afla în timpul liber.

Legat de acest incindent, polițistul acuzat de lovire a formulat o plângere penală pentru ultraj, ce a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru soluționare.

Andrei Măieruțiu, internat în acest moment la spitalul din Aiud, susține că a fost bătut crunt chiar în secția de poliție din Ocna Mureș.

Mai multe detalii pe alba24.ro

Citește mai departe