Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Liga a IV a, etapa a 17 a: SODA Ocna Mures – Viitorul Spicul Daia Romană 2-1(1-1)

Publicat

- 1.265 vizualizări
Etapa a 17 a, rezultat final: SODA Ocna Mures – Viitorul Spicul Daia Romană 2-1(1-1)
Pentru echipa noastra a marcat Marian Gut minutul 7 din lovitura libera si Vali Dragan minutul 47, dupa un assist a lui Paul Man.
In repriza a 2 a, au intrat in echipa noastra: Marcel Domsa înlocui lui Tudor Cristea (min 72), Nelutu Cocis in loculu lui Marian Gut (min 81) si Bogdan Olar in locul lui Cristian Onisor (min 87)
Un meci inceput bine de echipa noastra, care se putea desprinde usor in primele 10 minute, un gol primit mult prea usor in min 15, a echilibrat mult partida, echipa oaspete, cu o echipa foarte tanara, a preferat sa inchida jocul si sa declanseze actiuni periculoase pe contraatac. Din fericire imediat dupa pauza, echipa noastra a reusit sa treaca in avantaj prin golul inscris de Vali Dragan dupa o pasa foarte buna a lui Paul Man. Importante sunt cele 3 puncte catigate astazi, si mai ales pregatirea pentru meciurile viitoare.
Echipa pentru meciul de astazi:
Eneia Tiboc, Marian Gorba, Viorel Rațiu, Cătălin Ivascu, Marian Gut, Cristian Ivascu, Szili Csegoldi, Paul Man, Tudor Cristea, Cristian Onisor si Vali Dragan.
Rezerve: Marian Clipici, Bogdan Olar, Mihai Brie, Nelutu Cocis, Marcel Domsa si Sergiu Moise
Antrenori: Ionut Pereat si Ovidiu Maier
Asistent medical: Rares Danila
Președinte Sorin Corpodean
Multumim domnului Primar Ghita Alba si tuturor celor care au contribuit la organizarea jocului de la Unirea!
Felicitari baietilor si antrenorilor noștri!
Hai SODA Draga!
Citește mai departe