Suntem şi pe:

Articolele zilei

CTTA Alba anunță că marţi, 13 martie 2018, se întrerupe furnizarea apei potabile pentru 17 ore în Ocna Mureș

Publicat

pe

SC APA CTTA SA ALBA anunță că în data de 13 martie 2018, începând cu ora 7.00, se vor efectua lucrări de spălare a tronsonului Gârbova (Ţifra) – Mirăslău, din aducțiunea cu apă potabilă Dn 600 mm SP Galda – Aiud – Ocna Mureș, iar durata se estimează la 17 ore.

Consumatorii, posibil afectați de întreruperea furnizării apei potabile, vor fi cei din următoarele localități: comuna Lopadea Nouă, comuna Hopârta, comuna Fărău, comuna Mirăslău, comuna Unirea și orașul Ocna Mureș.

Pe parcursul spălării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care vom fi nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea în parametrii de calitate.

De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și în zilele imediat următoare, pe tronsonul Aiud – Ocna Mureș parametrii turbiditate și debit să sufere modificări, situație în care sfătuim clienții să folosească apa doar în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon: 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Conducerea SC APA CTTA SA Alba

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Top articole ultimele 30 zile