Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

In asteptarea solutiei

Publicat

- 395 vizualizări

Canalizare Mihai Viteazul Ocna Mures

Se face o luna de cand, gropile aflate la intersectia strazilor Closca cu Mihai Viteazul si nu numai, (a se vedea galeria de mai jos) troneaza mandre incurcand circulatia si furnizand zi de zi si seara de seara un miros de canal si tantari , „fara numar fara numar”. Pusi pe fapte mari dupa inundatiile repetate autoritatile din orasul nostru au pus o firma sa destupe caminele canalizarii care preia „grosul” apei pluviale din oras.

Au destupat si au constatat cauza principala a inundatiilor care au avut loc mai ales pe strada Closca: colmatarea tevilor de canalizare incepand de la vechiul Club al Salinei (strada Horea) de unde incepe canalizarea de 800, adica tevi cu diametrul de 80 cm si pana in zona Spitalului de Recuperare. Se observa din imaginile prezentate in acest articol ca apa ajunge sa ocupe 90% din diametrul tevilor chiar si dupa o luna de zile fara ploi abundente. GRESIT! Daca mergeti la fata locului o sa vedeti ca apa are doar 10 cm adancime, restul? Namol oameni buni. Din 80 cm 60 cm e doar namol, e si normal la precipitatii abundente canalizarea sa nu faca fata. Evrika s-a descoperit cauza! Dar credeti ca s-au grabit sa rezolve problema? Nuuuu, se asteapta o noua ploaie poate , sa fie siguri probabil.

Rugam autoritatile sa ia masuri si sa rezolve situatia cat mai repede pentru ca oamenii din zona nu mai suporta mirosul si tantarii care sunt cu miile in fiecare seara. Sa treaca la curatirea canalizarii, exista utilaje specializate care pot face acest lucru.Nu sunt bani…banuiesc, vechea placa.Ce sa mai zic, va las pe voi sa continuati articolul, poate si din partea autoritatilor sa ne lamureasca totusi scopul acelor gropi daca nu pentru a decolmata canalizarea.

 

Citește mai departe