Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Reţeaua de telefonie mobilă Telekom a căzut aproape în toată ţara

Publicat

- 1.905 vizualizări

Rețeaua de telefonie mobilă Telekom s-a confruntat, luni după-amiază, cu disfuncționalități de natură tehnică. Astfel, clienții pot întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și datelor mobile.

ora 20.15: Problemele au fost remediate în proporție de 80%, au anunțat luni seara reprezentanții Telekom România.

„Telekom România anunţă că la acest moment a remediat în proporţie de 80% problemele tehnice apărute în reţeaua mobilă, în cursul zilei de astăzi, care au afectat clienţii la nivel naţional. Estimăm că problemele vor fi remediate în totalitate în această seară. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create şi vă asigurăm că depunem toate eforturile în vederea restabilirii serviciilor la parametrii normali”, au precizat reprezentanții Telekom.

ora 18.15: Telekom România a anunțat, luni, existența unor probleme tehnice în rețeaua mobilă care afectează numeroși clienți.

„Aceștia pot experimenta dificultăți în efectuarea apelurilor și a traficului de date mobile. Echipele tehnice lucrează la remedierea acestor disfuncționalități în cel mai scurt timp posibil”, au anunțat reprezentanții Telekom România.

Citește mai departe