Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Noul Consiliu Local al oraşului Ocna Mureş a fost validat

Publicat

- 469 vizualizări

Joi 23 iunie 2016, începând cu ora 15.00 a avut loc ședința de constituire a Consiliului Local Ocna Mureș ales pe 5 iunie. Au fost prezenți delegați din partea Prefecturii Alba, Judecătoriei Aiud, Consiliului Județan Alba.

Au fost validați și au depus jurământul, conform Legii 215/2001, toți consilierii care au fost declarați aleși după 5 iunie 2016, astfel că actualul Consiliu Local are următoarea componență:

– Pavel Gligor Podariu – PNL

– Radu Ciprian Mihăiescu – PNL

– Adrian Cristian Marele – PNL

– Marcela Elena Nicoară – PNL

– Alin Sebastian Stoica – PNL

– Ioan Baciu – PNL

– Marin Aron – PNL

– Ion Vințeler – PNL

– Dan Ciprian Tecar – PNL

– Ioan Daniel Barbu – PNL

– Ioan Mircea Leahu – PSD

– Dan Gligor Oltean – PSD

– Ioan Vasile Bugnar – PSD

– Razvan Cornel Marcu – ALDE

– Andrei Mugurel Bartha – ALDE

– Csaba Oroszhegyi – UDMR

– Liviu Rareș Damian – PMP

În cadrul aceleiași ședințe a depus jurământul și primarul reales al orașului Ocna Mureș, Silviu Vințeler.

A fost de asemenea ales, prin vot secret, de către noul Consiliu Local, noul viceprimar. Ca și în cazul primarului, viceprimar este în continuare Pavel Gligor Podariu (13 voturi pentru și 4 împotrivă).

Ședința a fost condusă de cel mai vârstnic consilier local, Ion Vințeler, asistat, conform legii de cei mai tineri doi consilieri, Răzvan Cornel Marcu și Ioan Daniel Barbu. Domnul Ion Vințeler a fost ales să conducă în continuare, pe o perioadă de 3 luni, ședințele Consiliului Local Ocna Mureș

După ședința de ieri rezultatul votului acordat în 5 iunie a fost confirmat, iar continuitatea în administrația publică din Ocna Mureș reprezintă o garanție fermă pentru ducerea la îndeplinire a proiectelor de dezvoltare a orașului, din toate punctele de vedere.

Citește mai departe