Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Depozitul de Carburant de la Războieni a devenit operaţional

Publicat

- 572 vizualizări

 

Prima garnitură de tren plină cu mii de tone de benzină şi motorină a intrat astăzi pe poarta Depozitului de Carburant de la  Războieni Cetate. Alte două garnituri aşteapă deja în gara Războieni să fie descărcate. Astfel de astăzi, 21 mai 2016, investiţia celor de la  Oscar Downstream a devenit operaţională la un an  şi jumătate de când s-a început construcţia. Depozitul este la ora actuală cel mai mare din Transilvania, aici se pot depozita câteva zeci de mii de tone de produse petroliere rafinate.

 

 

 

Situat în imediata apropiere a gării Războieni are acces direct în incintă pe cale ferată, ceea ce conferă o mai mare mobilitate în aprovizionare și în deservirea clienților depozitului, în afara accesului rutier.

Având în vedere importanța sa, depozitul beneficiază de paza permanentă, supraveghere video fixă și mobilă precum și de protecția perimetrului cu senzori de mișcare.

Depozitul de carburant de la Războieni Cetate reprezintă cea mai mare investiție economică din ultimii ani din orașul Ocna Mureș (peste 2.500.000 euro).

Din momentul în care intră în parametrii normali de funcționare acest obiectiv economic privat oferă peste 50 de locuri de muncă.

 

Citește mai departe