Suntem şi pe:

Articolele zilei

Depozitul de carburant de la Războieni Cetate – o investiție privată finalizată

Publicat

- 386 vizualizări

Vineri, 4 decembrie 2015, la Războieni Cetate a avut loc inaugurarea oficială a Depozitului de carburant. Având ca acționar principal compania Oscar Downstream, depozitul este la ora actuală cel mai mare din Transilvania, putând depozita câteva zeci de mii de tone de produse petroliere rafinate.

Investiția a fost finalizată în mai puțin de un an și devine operațională la capacitatea proiectată în ianuarie 2016.

Este situat în imediata apropiere a gării Războieni și are acces direct în incintă pe cale ferată, ceea ce conferă o mai mare mobilitate în aprovizionare și în deservirea clienților depozitului, în afara accesului rutier.

Având în vedere importanța sa, depozitul beneficiază de paza permanentă, supraveghere video fixă și mobilă precum și de protecția perimetrului cu senzori de mișcare.

Publicitate

Depozitul de carburant de la Războieni Cetate reprezintă cea mai mare investiție economică din ultimii ani din orașul Ocna Mureș (peste 2.500.000 euro).

Din momentul în care va intra în parametrii normali de funcționare (ianuarie 2016) acest obiectiv economic privat va oferi peste 50 de locuri de muncă pentru ocnamureșeni, lucru îmbucurător dacă ne gândim la cei care au pregătire în domeniul chimiei și fac la ora actuală naveta, lucrând la diferite societăți din alte județe.

Citește mai departe