Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Oraşul Ocna Mureş are de duminică parc de joacă pentru copii şi teren de sport cu suprafaţă sintetică la standarde europene

Publicat

- 456 vizualizări

Duminică, 26 octombrie 2014 ora 14.00 a avut loc în Ocna Mureș deschiderea oficială a parcului de joacă pentru copii și inaugurarea terenului de sport cu suprafață sintetică.

Acest eveniment încheie practic modernizarea cartierului Uioara de Sus, cartier care pe lângă modernizarea rețelei de apă canal a beneficiat în cadrul acestui proiect și de reabilitarea completă a străzilor, trotuarelor și spațiilor verzi. Toate aceste lucrări au fost realizate numai cu fonduri din bugetul local al orașului.

Uitat, cu sau fără voie, de fostele administrații locale, acum acest cartier beneficiază acum, pe lângă  o infrastructură rutieră și de utilități refăcută, și de un complex de joacă și sportiv pentru copii și pentru cei mari.

„Locuitorii cartierului sunt mulțumiți de ceea ce s-a realizat în ultimul an pentru ei. Tot ceea ce s-a făcut aici demonstrează că oamenii au nevoie de fapte, de lucru bine făcut. Credem că au trecut vremurile în care faptele erau înlocuite de mici, bere și sacoșe. Acum copiii cartierului beneficiază de un loc de joacă civilizat, terenul de sport este bine făcut. Acest loc merita demult o astfel de amenajare, un astfel de lucru bine făcut, nu doar promisiuni făcute în van și însoțite de doi mici, o bere și cinci lei. ”

Terenul d sport a fost inaugurat cu un miniturneu de fotbal. Contează mai puțin numele echipelor sau cine a câștigat. Pentru că marii câștigători ai acestei investiții sunt oamenii cartierului, deopotrivă cei mici și cei mari.

Modernizarea cartierului Uioara de Sus este continuată în oraș de alte lucrări de modernizare a drumurilor, de refacere a utilităților de apă canal, de protecție a orașului prin refacerea și îmbunătățirea canalului de gardă.

Citește mai departe