Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Poliţia din Ocna Mureş, alături de copii cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului – 1 iunie

Publicat

- 482 vizualizări

Pentru că duminică este 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului, Poliţia oraşului Ocna Mureş a organizat câteva vizite surpriză şcolarilor şi preşcolarilor din unităţile de învăţământ de pe raza localităţii.

Echipajele de poliţie s-au deplasat prima dată la Gradiniţa cu program prelungit nr. 6 din centrul oraşului Ocna Mureş unde grupa mică, grupa mijlocie şi grupa mare au fost preţ de câteva minute bune „mini-poliţişti”: s-au urcat în maşinile de poliţie au apăsat pe toate butoanele care le-au văzut, au stat pe rând la volan şi au pus oamenilor în uniformă fel şi fel de întrebări.

Vizita a continuat la Şcoala Generală „Lucian Blaga” unde elevii şi dascălii tocmai sărbătoreau „Ziua şcolii” astfel că vizita poliţiei din Ocna Mureş a întregit manifestarea. Sirenele au sunat neîncetat preţ de câteva minute spre bucuria elevilor şi „disperarea” dascălilor.

A urmat vizita surpriză la Liceul Teoretic „Petru Maior” unde nici aici maşinile de poliţie nu au scăpat de curiozitatea copiilor, sirenele au sunat îndelung iar câţiva curajoşi au vorbit prin staţiile de amplificare.

Acţiunea Poliţiei Ocna Mureş a fost una binevenită, a fost o atmosferă de  bucuria şi extaz în rândul copiilor care pentru câteva clipe au putut „conduce” o maşină de poliţie şi „au putut da câte amenzi au vrut ei”, chiar şi colegilor de grupă sau şcoală.

Citește mai departe