Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

A fost dat în folosinţă primul bloc de locuinţe sociale din Ocna Mureş

Publicat

- 525 vizualizări

Edilul Silviu Vinţeler a inaugurat astăzi, 18 martie 2014,  blocul de locuințe sociale 6ABC din cartierul Mălinului. Cele 33 de locuințe sociale au fost repartizate de către reprezentanții administrației publice locale, pe baza unui punctaj pe care fiecare solicitant l-a obținut în urma evaluărilor și anchetelor sociale efectuate. Blocul este alcătuit din 11 apartamente cu două camere şi 22 de apartamente cu o cameră iar construcţia lui a început în 2007 când primar al oraşului Ocna Mureş era domnul Sorin Cristea.

La inaugurare au fost prezenţi atât viitorii proprietari ai locuinţelor sociale cât şi autorităţi locale. După câteva cuvinte adresate viitorilor locatari primarul  Silviu Vinţeler împreună cu fostul primar Sorin Cristea şi administratorul societăţii Contact Impex SRL, care a realizat construcţia, domnul Izvoranu Marin, au tăiat panglica de inaugurare.

„Undeva prin februarie 2007, am primit avizul Ministerului Dezvoltării şi s-a dat startul construcţiei în Ocna Mureş a unui bloc ANL, a unui bloc de locuinţe sociale şi a sălii de sport din centrul oraşului Ocna Mureş.” a declarat Sorin Cristea, fost primar al oraşului Ocna Mureş între anii 2004-2008.

„Ne bucurăm că am reuşit finalizarea acestei investiţii, costurile pentru construcția acestor locuințe, garsoniere și apartamente, s-au ridicat la 4.200.000 lei. Era necesară o astfel de investiţie pentru că în Ocna Mureş există cazuri sociale care nu se încadrează ca şi condiţii pentru obţinerea unei locuinţe ANL”. a declarat primarul Silviu Vinţeler.

Citește mai departe