Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

O firmă din Ocna Mureş produce lumânări decorative unice în România

Publicat

- 1.085 vizualizări

„DARIALEX ART ” este din 2009, producător de lumânări decorative din ceară vegetală de palmier. La cârma firmei se află doi tineri, soţ şi soţie care cu dăruire şi pasiune realizează adevărate opere de artă.

În timp, firma s-a adaptat rapid cerinţelor de pe piaţă astfel că în prezent oferă o gamă variată de lumânări pentru diferite ocazii, toate fiind lucrate manual în atelierul propriu.

Avantajele produselor oferite de firma din Ocna Mureş constau în faptul că ard  curat, având un timp de ardere uimitor de lung, nu scot nici fum, deci nu sunt nici toxice şi nu în ultimul rând au o structură unică cristalină foarte frumoasă obţinută în urma studiilor, a răbdării şi a experienţei dobândite de cei doi tineri producători în ultimii cinci ani de muncă în acest domeniu.

„În prag de sărbători pascale venim cu o ofertă de nerefuzat pentru clienţii noştri, tocmai de aceea  vă invităm să vizitaţi pagina noastră de web www.darialexart.ro.Oferim lumânări sub formă de OU mic (foto dreapta) având o greutate de 70gr şi un timp de ardere de 9 ore şi lumânări sub formă de OU mare (foto dreapta), cu greutatea de 235gr şi timp de ardere de 27 ore. Acestea pot fi executate în orice culoare la cererea clienţilor, fiind ambalate individual şi atent pregătite pentru livrare, astfel încât pot fi un cadou foarte potrivit în aceste ocazii  ” ne-a mărturisit Cristina, unul din cei doi întreprinzători.

De nenumărate ori produsele executate de atelierul din Ocna Mureş au fost incluse în coşurile cadou pe segmentul corporate,”Corporate Gifting”, fiind foarte apreciate de clienţii şi utilizatorii finali.

În 2014, SC Darialex Art SRL a ajuns să onoreze comenzi, indiferent de numărul lor sau cantitatea de produse solicitate.

Citește mai departe