Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Un zâmbet pentru o jucărie

Publicat

- 657 vizualizări

În spiritul sărbătorilor de iarnă, elevii Liceului Teoretic „Petru Maior”Ocna Mureş , au dăruit puţin din copilăria lor colegilor mai mici. Dar din dar se face Raiul copiilor! Printre teze, note şi teste, aceşti elevi au strecurat puţin din timpul lor să mai fie copii. Încurajaţi de Consiliul Şcolar al Elevilor, sub atenta îndrumare a doamnei profesoare Pustai Alina, ei au adus în semn de solidaritate jucării, rechizite, haine, cărţi ,dulciuri şi fructe, şi au avut astfel ocazia să se simtă Moş Nicolae sau Moş Crăciun !

Nu a fost o muncă uşoară, dar rezultatul a fost minunat ! S-au realizat aproximativ 100 de  pachete pentru toţi şcolarii claselor mici (Pregătitoare şi clasele I) şi pentru restul elevilor învăţământului primar mai puţin norocoşi, pe la care Moşul „cam uită” să treacă. Copiii l-au primit pe Moş Crăciun cu colinde, emoţie şi nerăbdarea deschiderii cadourilor.

Am dăruit o jucărie şi am primit un zâmbet! Câte un zâmbet pentru fiecare! Ne-am încărcat bateriile cu inocenţa şi bucuria lor, am realizat că atâta timp cât vor exista copii, Crăciunul va fi o sărbătoare a liniştii, a împlinirii, a veseliei.

Dacă oferi, vei primi mai mult!Nimic nu se compară cu sentimentul pe care l-am avut atunci când copiii au fost  motivul stării noastre de împlinire!

Astfel de activităţi, merită să existe în viaţa oricăruia dintre noi ! Mulţumim elevilor, pentru felul în care s-au mobilizat, dar şi parinţilor, profesorilor care au contribuit la bucuria micilor şcolari .

                                                                        Toader Antonia,

 Preşedinte Consiuliul Şcolar al Elevilor

Liceului Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureş

Citește mai departe