Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Trei clovni au făcut spectacol la Aşezământul Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş

Publicat

- 279 vizualizări

Copiii de la Aşezământul Social „Sfântul Mucenic Ciprian” Ocna Mureş au avut parte astăzi, 8 noiembrie 2013 de o mare mare surpriză! În jurul amiezii la aşezământ şi-au făcut apariţia trei clovni puşi pe distracţie. Aproximativ două ore şi jumătate ei au adus veselia pe feţele a peste 40 de copii făcând fel şi fel de giumbuşlucuri. Copiii au primit figurine din baloane, s-au dat pe monociclu (ajutaţi bineînţeles), au fost pictaţi pe faţă care mai de care, ajutaţi fiind de căteva tinere domnişoarea, au învăţat fel şi fel de jocuri şi la final au fost răsplătiţi pentru „buna colaborare” de către cei trei clovni cu bomboane.

Clovnii care au asigurat buna dispoziţie astăzi sunt trei băieţi din Alba Iulia care participă voluntar la astfel de manifestări. Noi cei din Ocna Mureş ţinem pe această cale să le mulţumim pentru gestul făcut.

Aşezămăntul Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş funcţionează atât ca şi Centru de tip familial având în permanenţă 13 copii dar şi ca Centru de zi pentru încă 40 de copii.

Citește mai departe