Suntem şi pe:

Articolele zilei

(UPDATE) Bărbat găsit mort în câmpul de sonde din centrul oraşului Ocna Mureş

Publicat

- 317 vizualizări

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 45-50 de ani a fost astăzi descoperit în câmpul de sonde din centrul oraşului Ocna Mureş. Descoperirea a fost anunţată printr-un apel la 112. Trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei exacte a morţii.

 

Poliţia continuă cercetările.

UPDATE 8.11.2013 ora 12:30

Publicitate

 

           "În  data de 07.11.2013, Poliţia oraşului Ocna Mureş a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la  faptul ca în perimetrul câmpului de sonde aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în Ocna Mureş se află decedată o persoana de sex bărbătesc.

             În urma efectuării cercetării la fata locului, poliţiştii au stabilit că persoana decedată se numeşte Adrian C., de 51 de ani, din Ocna Mureş, persoană anunţată de membrii familiei ca fiind dispărută de la domiciliu în cursul aceleiaşi zile. La examinarea cadavrului, pe corpul acestuia nu au fost evidenţiate  urme de violenta, iar asupra sa au fost găsite bunurile personale.

             Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba, în vederea  efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului."

Comunicat IPJ Alba

Publicitate

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *