Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Un microbuz cu 10 pasageri din Ocna Mureş s-a răsturnat în judeţul Mureş

Publicat

- 258 vizualizări

Microbuzul a lovit un parapet inainte sa se rastoarne

În această dimineaţă, în jurul orei 6, un microbuz ce transporta 10 navetişti din Ocna Mureş pentru o fabrică de cablaje din Târnăveni s-a răsturnat în şant din cauza vitezei excesive. În urma accidentului mai multe persoane au fost rănite uşor, trei dintre ele fiind internate în prezent în Spitalul Clinic Judeţean din Târgu Mureş pentru investigaţii.

„Acidentul a avut loc pe DN 14A lângă localitatea Cucerdea pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Toţi cei 10 pasageri au fost răniţi însă rănile sunt  uşoare: escoriaţii, contuzii…. Şoferul în vârstă de 65 ani nu a fost rănit” ne-a declarat Subinspector de poliţie ANDREEA POP, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş.

Unul din răniţi, ne-a declarat chiar de pe patul de spital: „Dormeam şi dintr-o dată ne-am trezit cu toţi aruncaţi prin microbuz. Eu am fost lovită la cap însă doctorul spune că voi fi ok.”

Update 18:30  Conform declaraţiei unui martor ocular, microbuzul a lovit un parapet de pe marginea drumului înainte să se răstoarne (foto). Se pare că a fost observat târziu de şofer din cauza ceţii dense în urma unei manevre de evitare a unei maşini care venea din faţă prea aproape de axul drumului,  pe acea porţiune drumul nefiind trasat.  Majoritatea pasagerilor dormeau când a avut loc impactul care nu a fost puternic. Trei dintre răniţi au fost duşi imediat la Spitalul Clinic Judeţean din Târgu Mureş iar ceilalţi 7 la spitalul de la Târnăveni pentru investigaţii de unde au fost lăsaţi să plece acasă.

Citește mai departe