Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Ocnamureşenii mari amatori de fitness

Publicat

- 408 vizualizări

Aşa cum anunţam în urmă cu câteva luni de zile, oraşul Ocna Mureş s-a „dotat” aceste zile cu un parc de fitness. Mai bine zis cu 11 aparate de fitness presărate prin parcul mare al oraşului. Deşi lucrările nu sunt terminate, aparatele au fost luate cu asalt încă de când au fost montate atât de către cei mari cât şi de către cei mici.

Instalaţiile de fitness au fost cumpărate şi instalate de către Consiliul Județean Alba care continuă și în acest an programul “Alba Urban”, demarat în anul 2011 şi destinat amenajării unor structuri de promenadă – foișoare, parcuri de fitness în aer liber și piste de biciclete. Dacă până acum parcuri de fitness au mai fost amenajate la Zlatna, Blaj și Cugir, pentru anul acesta sunt finanțate astfel de investiții pentru încă trei localități: Ocna Mureș, Teiuș și Aiud. Suma totală alocată în acest an de Consiliul Județean Alba, din bugetul propriu, este de 135.000 de lei.

Suntem curioşi cum va arăta la final acest parc şi mai ales dacă oamenii locului vor ştii să aprecieze şi să îngrijească ceea ce au primit.

P.S. La apariţia celui care a realizat imaginile din acest material mulţi cei care erau prezenţi în parc nu au dorit să apară prin imagini. Însă vă asigur că „se trăgea din greu la fiare” până la apariţia fotografului ceea ce e bine, ocnamureşenii au grijă de sănătatea lor.

 

Citește mai departe