Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

La Mulţi Ani mămico!

Publicat

- 2.345 vizualizări

 

În 1908, 15.000 de femei au mărșăluit în New York cerând un program de lucru mai scurt, salarii mai bune și dreptul la vot, iar în 1909, conform unei declarații a Partidului Socialist din America, Ziua Internaționala a Femeii a fost stabilită pe 28 februarie. Un an mai tarziu, în 1910, în urma unei Conferințe a Muncitoarelor de la Copenhaga, unde au participat peste 100 de femei din 17 țări, s-a hotărât ca Ziua Femeii să fie sărbătorită în aceiași zi peste tot în lume, data de 8 martie fiind aleasă însă abia în 1913. De 8 martie, în unele culturi, femeilor și fetelor li se dăruiesc cadouri, flori sau alte atenții.

Ziua Femeii trebuie sărbătorită de către toţi bărbaţii atât cu flori frumoase, cât şi cu mesaje deosebite. Vă propun câteva mesaje pentru a le ura un frumos „La mulţi ani” tuturor femeilor din viaţa voastră.

– Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele. Nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru ca toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele.

– Când 8 Martie râde-n prag şi e sărbătoare, darul pentru mama mea e un sărut şi-o floare.

– Mamă, te iubesc, pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită!

– La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!

– Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe Pământ. La mulţi ani!

– Îţi mulţumesc că mă iubeşti şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mamă!

– Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!

– O mamă atât de minunată ca tine merită ca în fiecare zi să fie 8 Martie!

– Nu există nicio catifea mai fină decât atingerea ta, niciun trandafir mai frumos decât chipul tău şi nicio zi mai senină decât zâmbetul tău. La mulţi ani de 8 Martie!

– Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lumea. Te iubesc, primăvara mea!
 

Citește mai departe