Suntem şi pe:

Stiri diverse

Prinşi după ce au furat metale neferoase în valoare de peste 50.000 lei

Publicat

- 676 vizualizări

 

      La data de 19.11.2012, poliţiştii din Ocna Mureş i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea mai multor furturi de metale neferoase, fapte prin care a fost cauzat un prejudiciul de peste 50.000 lei.

     Din cercetări poliţişti au stabilit faptul că, în perioada octombrie – noiembrie 2012, L.I. Aurel de 28 de ani, fără forme legale în Ocna Mureş, împreună U.A. Bogdan, de 20 de ani, din Ocna Mureş, au sustras metale neferose din incinta a 4 societăţi comerciale, bunuri pe care ulterior le-au valorificat la centre ce colecte a deşeurilor neferoase.

Publicitate

     Faţă de cei 2 suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 20.11.2012, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

     Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi şi recuperarea prejudiciului.

 

Publicitate

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *