Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Informaţii de la Poliţia Ocna Mureş şi Poliţia Rurală

Publicat

- 583 vizualizări

 

alt

Cercetat pentru port fără drept al cuţitului

            La data de 23.09.2012 ora 22,30 patrula de siguranţă publică din cadrul Politiei Oraşului Ocna Mureş, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe strada 9 Mai, a fost sesizată cu privire la faptul că în faţa unui local public din Ocna Mureş, se află un bărbat care are un cuţit asupra sa şi care-i ameninţă pe cei prezenţi. 

            Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe S.F.G., de 35 de ani, din Ocna-Mureş, care avea asupra sa un cuţit cu o lungime de 27 de cm. 

            Din primele cercetări a rezultat că bărbatul, fiind sub influenţa alcoolului, a avut un conflict spontan cu mai multe persoane, în timpul căruia a scos cuţitul şi   i-a ameninţat pe cei prezenţi. 
            Faţă de S.F.G., sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii inacţiunii de port fără drept al cuţitului. 

 

Accident de circulaţie în Unirea

            La data de 24 septembrie în jurul orei 1.00 noaptea, un TIR s-a răsturnat pe raza localităţii Unirea în dreptul unui viraj ca urmare a neadaptării vitezei. Autotrenul a blocat traficul pe ambele sensuri pentru scurt timp, după care timp de aproximativ 2 ore s-a circulat pe un singur sens.

            Degajarea drumului a fost făcută de un utilaj special care a sosit de la Cluj, utilaj care a scos în afara părţii carosabile autotrenul.

            Nu s-au inregistrat victime, în schimb bananele care constituiau încărcătura TIR-ului au suferit pagube majore.

            Cercetările continuă.

Citește mai departe