Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Silviu Vinteler: Consilierii mei personali sunt doi tineri ambitiosi

Publicat

- 400 vizualizări

Potrivit legii administraţiei publice locale, primariile unităţilor administrativ-teritoriale îşi pot angaja, în limita numărului maxim de posturi aprobate, consilieri personali care să primească diferite atribuţii. Primarii comunelor pot angaja câte un consilier, în timp ce primarii oraşelor pot angaja doi consilieri.În conformitate cu prevederile Legii 215/2001, consilierii îşi desfăşoară activitatea în baza unui contract individual de muncă pe durată determinată, mai exact pe parcursul mandatului primarului. De asemenea, atribuţiile lor sunt stabilite printr-o dispoziţie a primarului.

„In echipa mea s-au alaturat recent doi tineri pe care i-am angajat ca si consilieri personali ai primarului. Unul este domnul inginer Nicoara Ciprian, un tanar capabil care se va ocupa de partea tehnica: de curatenia orasului, de amenajari si cred ca deja multi dintre dumneavoastra l-ati si vazut la lucru prin oras.


Al doilea consilier este domnul Kolozsvari Csaba pe care multi dintre dumneavoastra il stiti si care va fi de acum incolo omul care se va ocupa de promovarea orasului, de relatia cu mass-media si de relatia primarie-firme din Ocna Mures. Desi s-a stabilit de peste zece ani in Arad, domnul Kolozsvari nu a uitat orasul unde s-a nascut. Mereu si-a dorit sa ajute orasul natal si dorinta sa de a contribui la dezvoltarea si la renasterea orasului Ocna Mures l-a determinat ca raspunsul  la  propunerea mea de a se alatura echipei sa fie unul pozitiv.

Consilierii mei personali sunt doi tineri ambitiosi cu care speram ca vom face impreuna o treaba buna.” ne-a declarat domnul primar Vinteler Silviu.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *