Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Băile Sărate Ocna Mureș continuă investițiile pentru a face față fluxului mare de turiști pe perioada verii

Publicat

- 1.492 vizualizări

Complexul de Tratament și Agrement Băile Sărate Ocna Mureș continuă și după mai bine de un an de zile de la deschidere să fie luat cu asalt de turiștii dornici de relaxare și răcorire mai ales că în această perioadă valul de caniculă continuă de aproximativ două săptămâni. În plus, a început vacanța de vară și este și perioada concediilor.

Ca urmare, deși de la deschiderea băilor în mai 2023 numărul șezlongurilor și a dulapurilor în vestiare s-a dublat, în ultima perioadă au mai fost achiziționate încă 240 șezlonguri și 242 dulapuri la vestiare. Iar zilele acestea se va pune la dispoziția clienților o nouă clădire pentru vestiare care dispune și de băi și dușuri.

La restaurantul complexului a fost instalată o a doua casă de marcat pentru a evita cozile generate în ultima perioadă. O altă noutate legată de restaurant, acesta și-a prelungit programul până la ora 19.00. Mai mult, pe viitor va fi disponibilă o bucătărie la exterior unde vor putea fi servite minuturi și după programul de servire în restaurant.

Peste tot în complex s-au introdus puncte de plată direct cu cardul pentru cei care doresc această modalitate de plată, dar rămâne și varianta brățărilor încărcate cu o anumită sumă pentru consum.

În curtea cu piscinele exterioare a fost achiziționat și instalat un frumos loc de joacă pentru copii.

Pe perioada verii s-a suplimentat numărul angajaților cu 5 tineri care vor fi la dispoziția clienților.

‘’Facem permanent modificări, îmbunătățiri pentru a face față numărului crescut de clienți, complexul a fost proiectat să primească pe parcursul unei zile întregi cca 700 persoane însă media din perioada verii depășește constant 1200 de clienți. Încercăm să asigurăm confortul și condițiile optime pentru ca cei care ne trec pragul să se simtă bine la noi, de asemenea încercăm să luăm în considerare toate sugestiile clienților și îi asigurăm că facem tot ce ține de noi ca timpul petrecut la Băile sărate de la Ocna Mureș să fie unul plăcut. ‘’ a transmis conducerea complexului.

Citește mai departe