Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

18 iunie 2024 – Mai multe localități din zona orașului Ocna Mureș rămân fără apă potabilă aproximativ 30 ore din cauza unor lucrări

Publicat

- 1.161 vizualizări
Foto: SC APA CTTA SA ALBA

SC APA CTTA SA ALBA a anunțat printr-un comunicat în cursul zilei de astăzi că mâine, 18.06.2024, se vor efectua lucrări de cuplare a noii conducte de alimentare cu apă potabilă, timp în care mai multe localități rămân fără apă potabilă mai multe de 24 ore. Consumatorii, rugați să își facă provizii.

SC APA CTTA SA ALBA informează consumatorii că în data de 18.06.2024, începand cu ora 00:00, se vor efectua lucrări de cuplare a noii conducte de alimentare cu apă potabilă DN 400, realizata prin proiectul major POIM, co-finanțat din fonduri europene.
Pentru efectuarea acestor lucrări, se va intrerupe furnizarea apei potabile în localitățile: Decea, Miraslau, Unirea, Razboieni, Cistei, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Micoslaca, Noslac, Captalan.
Durata estimată a întreruperii: 30 de ore.
Rugăm consumatorii să își asigure rezerva de apă necesară pe perioada întreruperii, iar la reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, caz in care rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere.
Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Citește mai departe