Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Ediția a II-a a turneului de volei – “Glow in the dark VOLLEYBALL” de la Ocna Mureș

Publicat

- 253 vizualizări

Aflată la cea de-a doua ediție, “Glow in the dark VOLLEYBALL” se va desfășura în acest an – vineri 31 mai 2024, începând cu ora 20.00, în sala de sport a Școlii Gimnaziale “Lucian Blaga” din Ocna Mureș.
Acest eveniment a fost adus și promovat în Ocna Mureș anul trecut în iarnă, de către Andrea Martin, Casiana Katana și Ioana Todea foste jucătoare de volei de la CS Ocna Mureș și CSS Blaj.

Cea de-a doua ediție a evenimentului va fi organizată de Clubul Sportiv B&B Magic Sport Academy reprezentat de conf. univ. dr. Santa Cristian de la UBB, Gabriel și Nectarie Leahu, împreună cu Casiana Katana și Andrea Martin, unde pe lângă echipele participante, publicul va fi și el parte integrantă din acest spectacol. Se vor pune la dispoziția publicului un stand cu vopsele și benzi autocolante fosforescente, care vor da culoare unei seri electrizante. Iar mingea și ea fosforescentă, va fi atracția serii atât pentru jucători cât și pentru spectatori. Muzica și voia bună nu vor lipsi din acest show.

Andrea Martin ne-a declarat: “Eu m-am întâlnit cu Glow in the dark VOLLEYBALL în Franța și m-am îndrăgostit iremediabil de acest “altfel de volei”; după primul meu meci jucat în acest format, am fost foarte hotărâtă să-l fac cunoscut tuturor voleibaliștilor din Ocna Mureș. Cu ajutorul fostelor mele colege din Ocna Mureș Casiana și Ioana am reușit să organizăm prima ediție, desfășurată în iarna acestui an. Anul acesta pe lângă Casiana și Ioana ni s-au alăturat Nectarie și Gabriel Leahu, precum și domnul profesor Cristian Santa de la Faculatea de Sport din Cluj Napoca
Sperăm într-o participare cât mai numeroasă din partea publicului. Cât despre meciuri și jucători, noi ne-am fixat o limită de 6 echipe. Momentan avem 5 echipe înscrise. Am lăsat un loc liber special pentru echipa de Old Boys din Ocna Mureș, oameni dragi nouă, care ne-au inspirat și au fost tot timpul alături de noi în perioada în care am jucat volei în Ocna Mureș. Mizez de asemenea pe prezența tuturor celor care au jucat volei în Ocna Mureș, dar mai ales pe prezența foștilor antrenori, colege și colegi, foști voleibaliști în perioada în care am jucat volei împreună la Clubul Sportiv.

Vă așteptăm cu drag în sala Școlii Gimnaziale “Lucian Blaga” din Ocna Mureș, vineri 31 mai începând cu ora 20.00, să fiți parte la meciurile de volei jucate mai fosforescent și puțin mai altfel.

Organizatori: Clubul Sportiv B&B Magic Sport Academy

Imagini de la prima ediție:

Citește mai departe