Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Poezii scrise de eleve de la Liceul Tehnologic Ocna Mureș, apreciate la Concursul Național de Creație Literară ”Lirismograf” Sibiu

Publicat

- 436 vizualizări

Casa de Cultură a Studenților Sibiu organizează, începând cu anul 2001, Concursul de Creație Literară ”Lirismograf”, destinat promovării tinerilor talentați în domeniul creației literare. Concursul este organizat pe trei secțiuni: Poezie, Proză și Dramaturgie. Cele mai bune lucrări primite la concurs sunt publicate în antologia ”Conexiuni”.

În cadrul proiectului cultural-educativ ”Sub Teiul lui Eminescu”, propus de Biblioteca Școlară a Liceului Tehnologic Ocna Mureș, 14 elevi ai ”Cercului de Poezie” din școală au participat cu lucrări la cinci ediții ale Concursul Național de Creație Literară ”Lirismograf”.

Anul acesta, versurile de debut ale elevei Daniela Nicola Maiuș au fost apreciate cu Premiul II, iar versurile elevei Sorina Teodora Puia au fost selectate pentru a fi publicate în antologia ”Conexiuni”.

Mulțumim organizatorilor pentru fenomenul ”Lirismograf”, care, într-o lume anostă și mercantilă, aduce la lumină tineri sensibili și talentați și… lumină în sufletul lor!

Citește mai departe