Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

ARTISTA ocnamureşeană, Adriana Şolea a împlinit 10 ani… de activitate artistică !

Publicat

- 684 vizualizări

« Ceea ce a început ca un hobby, s-a transformat într-o bucurie care mă încarcă cu fiecare eveniment finalizat, cu fiecare program artistic lăudat, cu fiecare eveniment de la care oamenii pleacă cu mai mult drag de viată şi cântec.

Au fost mulţi oameni care m-au inspirat şi m-au susţinut şi o mai fac încă (se ştiu ei şi îi îmbrăţişez şi le întorc bunătatea înmiit), unii m-au împins de la spate să nu mă dau bătută, căci drumul muzicii poate fi greu… dar şi ce plin de recompense poate fi mai ales când iubeşti ceea ce faci !


Astăzi, după 10 ani de activitate artistică, îi mulţumesc Bunului Dumnezeu că m-a ales să cânt oamenilor.

Totodată, rămân recunoscătoare celor ce m-au format, şi anume doamnei Rodica DOBRIN, cea căreia îi datorez mare parte din primul meu album.

Ţin să mulţumesc părinţilor mei, în mod special pentru educaţia pe care mi-au dat-o, apoi, bunicii mele, care are grijă ca fiecare apartiţie a mea pe scenă, în costum popular să fie una impecabilă, fratelui meu şi soţiei lui, cărora le mulţumesc pentru că mă echilibrează ori de câte ori este nevoie. Dar, cu mâna pe inimă spun, că, în cei 10 ani de activitate, nu am simţit o bucurie mai mare, ca atunci, cand inainte de vreun eveniment, nepoţica mea ZOE, mă priveşte cu dragoste şi mă întreabă, : « unde mergi, tuti ? »

Drumul acesta al muzicii nu este unul uşor, şi călătoria aceasta nu o poţi face de unul singur. Aşa că, mi-am ales 3 tovarăşi de drum, demni de respectul şi de preţuirea mea, alături de care, facem din evenimentele cele mai importante din vieţile voastre adevărate file de poveste.

Le mulţumesc şi lor cu inima, lui Tavi Martin, Călin Bobariu şi David Sergiu, dar mai ales, familiilor lor, care, de cele mai multe ori se sacrifică pentru noi.


7 Martie 2014 a fost şi va ramâne un martisor la care, recunosc că n-am visat de la început pentru că pentru mine, cântatul a fost iniţial despre pricesne şi colinde… iar acum nu se mai poate fără ele.

Vă mulţumesc din suflet tuturor celor ce mă apreciaţi şi vă doresc şi vouă la fel de multă bucurie câtă simt eu azi !»

Să vă fie viaţa o primăvară,

Cu dragoste şi respect,

A dumneavoastră,

Adriana ŞOLEA

Citește mai departe