Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Seară de Colinde la Ocna Mureș

Publicat

- 228 vizualizări

Duminică, 17 decembrie 2023, ora 17.00 sunteți așteptați, cu mic cu mare, la un concert de colinde în centrul orașului Ocna Mureș. Evenimentul, deja devenit tradițional, a început firav în 2013 când sub îndemnul ”O poză sub bradul de Crăciun” s-au adunat câteva zeci de persoane care au sărbătorit Magia Crăciunului prin colinde și au dăruit daruri celor nevoiași.

2013

În 2019, evenimentul, intitulat de această dată: ”Împreună lângă bradul de Crăciun” ajunge să adune mii de oameni în centrul orașului, la un veritabil concert de colinde susținut de cei mici dar și de cei mari pe o scenă și mai mare.

2019

Întrerupt pentru scurt timp din cauza Pandemiei de Covid-19,evenimentul reapare în viața locală, ocnamureșenii se reorganizează și reînnoadă firul evenimentelor, având loc și anul trecut un frumos eveniment intitulat ”Seară de Colinde ” cu o audiență numeroasă.

Suntem fericiți să vă anunțăm că tradiția merge mai departe: duminică, 17 decembrie 2023, de la ora 17.00 sunteți așteptați la o nouă ”Seară de Colinde ” în piațeta din centrul orașului Ocna Mureș. Ne vor colinda:

Corul ”Doruleț”

Ansamblul ”Tradiții Uiorene”

Biserica Bunul Samaritean”

Biserica Casa Pâinii”

Biserica Casa Tâmplarului”

Vesa Georgiana

Hoca Sonia

Diana Popa

Sofia Crișan

Gabriela

Mihu Maria Roxana

Prezentator: Camelia Ilea, de altfel prezentă mereu la ultimele ediții, în calitate de prezentator, prilej cu care îi mulțumim încă odată!

În cadrul evenimentului se va servi, în mod gratuit, ceai și cozonac.

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de MAGIA CRĂCIUNULUI!

Citește mai departe