Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Brutăria Micoșlaca (Amlepan) – ‘’Pâine de casă pentru fiecare masă‘’

Publicat

- 241 vizualizări

Brutăria Micoșlaca face pâine din 1997. Afacerea începută, la propriu, în curtea bunicii a crescut și s-a dezvoltat ca o afacere de familie locală, iar în 2001, brutăria se mută într-o locație nouă și modernă.

Cu o pasiunea neîncetată pentru tradiție și calitate, brutăria din satul Micoșlaca a fost prima din zonă cu vetre suprapuse și a adus pentru prima dată în casele locuitorilor din zona orașului Ocna Mureș, pâinea feliată. Deși AMLEPAN sau Brutăria Micoșlaca, cum o știu majoritatea, se reinventează mereu, pâinea are mereu același gust de pâine autentică de casă, un gust ce amintește de copilăria petrecută în curtea bunicilor la țară.

În bucătăria lor, pâinea este o experiență autentică, plină de gust și tradiție! Fiecare dimineață încing cuptoarele cu un singur scop: să ofere cea mai bună pâine, la prețuri accesibile, coaptă cu dragoste și respectând tradițiile autentice.

În prezent, Brutăria Micoșlaca își dezvoltă pas cu pas o nouă imagine sub un nou brand: AMPLEPAN. Schimbarea este vizibilă mai ales la nivelul ambalajelor, pâinea fiind frumos ambalată în noile pungi care scot în evidență logo-ul AMLEPAN. Aromele autentice, tradiția și inovația împletite subtil în fiecare pâine, vă sunt la dispoziție pe plan local, brutăria colaborând cu peste 30 magazine de pe raza orașului Ocna Mureș.

Vă invităm să descoperiți gustul desăvârșit de pâine proaspăt coaptă, să descoperiți o poveste, una a unei comunități care se reinventează.

Citește mai departe