Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

TOP 5 lucruri care nu trebuie să-i lipsească niciodată unei femei din trusa de îngrijire personală

Publicat

- 39 vizualizări

O femeie ce pune preț pe aspectul fizic are întotdeauna grijă de aceasta și este pregătită pentru orice situație. Indiferent de stil sau de anii pe care îi are, ea are mereu o trusă de îngrijire personală la ea, ce conține produsele esențiale rutinei sale de îngrijire, dar și produse pe care le poate folosi în cazul unor situații neprevăzute. 

Iată care sunt cele mai importante lucruri ce nu trebuie să-i lipsească niciodată unei femei din trusa de îngrijire personală 

1.     Produse de demachiere

Dacă ești o femeie care poartă machiaj zi de zi, atunci cu siguranță trusa ta personală trebuie să conțină câteva produse cosmetice, care să te ajute în cazul în care vrei să-ți îndepărtezi machiajul de pe ten sau îți dorești să-l retușezi. Poți alege să pui la tine discuri și soluție demachiantă sau, dacă tenul tău îți permite, poți alege să folosești șervețele speciale. 

2.     Oglindă de buzunar

O oglindă compactă este utilă pentru retușuri rapide de machiaj sau pentru a verifica aspectul tău în mișcare. Este un obiect mic și ușor care te poate ajuta să-ți menții încrederea și stilul pe tot parcursul zilei. 

3.     Produse esențiale de machiaj 

Indiferent că mergi la job, la facultate sau doar să-ți rezolvi treburile zilnice, trebuie să ai mereu la tine un mini kit de machiaj pe care să-l poți folosi în cazul în care îți dorești să retușezi unele aspecte sau dacă îți dorești să transformi un machiaj de zi în machiaj de seară. Acesta trebuie să conțină un ruj, mascara, o pudră și un corector sau un mini fond de ten. Mai mult, poți adăuga și o bentiță de păr Thesera, cum ar fi cea de pe 24beauty.ro. Aceasta poate fi utilă pentru a strânge părul atunci când când aplici produse de make-up. 

4.     Parfum și deodorant 

Un mini parfum sau un deodorant solid sunt esențiale pentru a te menține proaspătă și parfumată pe tot parcursul zilei. În plus, acestea sunt compacte și pot fi luate oriunde mergi. Alege o aromă care te face să te simți încrezătoare și atrăgătoare.

5.     Produse de prim ajutor 

În trusa ta de îngrijire nu strică să se regăsească și câteva produse de prim ajutor, pentru cazul în care te regăsești într-o situație mai puțin fericită. Astfel, poți pune câțiva plasturi, un dezinfectant și câteva analgezice pe care să le poți lua în caz de durere. Trusa trebuie să fie cât mai compactă și mică, tocmai pentru a o putea să o iei mereu cu tine. 

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile esențiale pe care ar trebui să le ai în trusa ta de îngrijire personală. Cu aceste elemente la îndemână, te vei simți pregătită să faci față oricărei situații și să arăți mereu în cea mai bună formă. Personalizează trusa în funcție de nevoile și preferințele tale, dar asigură-te că aceste elemente de bază fac întotdeauna parte din ea

Sursa foto: pexels.com

Citește mai departe