Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Top 4 achiziții care te vor ajuta să-ți transformi livingul în încăperea perfectă pentru a te relaxa în timpul iernii

Publicat

- 108 vizualizări

Modificările, renovările și cumpărăturile pe care le facem pentru locuința noastră au scopul de a ne spori confortul sau siguranța. Casa sau apartamentul este locul în care ne putem relaxa, în care putem fi noi înșine. Propria locuință este cel mai la îndemână refugiu, spațiul în care putem uita de probleme și de stres. De asemenea, aici petrecem timp de calitate, fie că este vorba de hobby-uri, fie de activități de relaxare. Ba mai mult, acasă este acolo unde se află și familia, iar timpul de calitate este cel petrecut în prezența acesteia.

 

Livingul perfect pentru tine

            Unii preferă să-și petreacă timpul liber în oraș, în locuri aglomerate alături de prieteni sau colegi. Dacă nu te regăsești într-un asemenea grup și preferi să te relaxezi în confortul și liniștea propriei case înseamnă că acest articol este pentru tine. Trebuie să îți pregătești locuința pentru venirea anotimpului rece când vremea chiar te va obliga să petreci cel mai mult timp înăuntru. Poți transforma livingul în cea mai plăcută cameră pentru tine și familia ta.

1.   Un fotoliu confortabil

Poți alege să-ți petreci timpul liber așa cum îți dorești. Atunci când ai la dispoziție câteva momente de liniște le poți umple cu cele mai plăcute activități pentru tine. De exemplu, un fotoliu confortabil și cartea preferată formează una din cele mai bune combinații.

2.   Sobă

Ce poate fi mai confortabil decât o încăpere călduroasă atunci când afară este frig? Nimic nu îți poate face ziua mai bună decât o cameră caldă și primitoare după o zi ploioasă și rece. O cană de ceai sau de ciocolată caldă lângă sobă alături de familie este exact momentul de care ai nevoie după o zi obositoare. Oferă-i livingului tău ceva diferit, un element rustic care să se îmbine cu celelalte elemente moderne și alege o sobă de fontă de pe hornbach.ro. Probabil că îți amintești de iernile de la sat și de faptul că nimic nu se compară cu căldura pe care o emană soba.

3.   Un proiector

Ce activitate mai potrivită poți găsi pentru familia ta decât o seară de film într-o zi de vineri? Pentru a crea un mediu de cinema chiar în livingul tău nu ai nevoie de aparatură specială sau scumpă. Poți folosi un videoproiector conectat la laptop și poți urmări filmul preferat de Crăciun pe un perete al camerei. Totodată, această variantă este mult mai accesibilă decât aceea a achiziționării unui televizor de dimensiuni mari.

4.   Colțar extensibil

Dacă livingul tău va deveni cea mai călduroasă încăpere ar fi păcat să nu te poți odihni corespunzător în această cameră. De asemenea, pentru serile de film, vei avea nevoie de spațiu pentru ca fiecare membru al familei să stea confortabil. Un colțar extensibil sau o canapea de dimensiuni mai mari este exact piesa ce îți lipsea din living.

  Așadar, cu câteva investiții, livingul tău poate deveni cea mai confortabilă cameră și, de asemenea, locul în care vei alege întotdeauna să îți petreci timpul liber pe cont propriu sau alături de cei dragi.

            Sursă foto: pexels.com

Citește mai departe