Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Motive ce te vor determina să renunți la număratul cărților

Publicat

- 34 vizualizări

În lumea jocurilor de noroc, exista un subiect care devine din ce în ce mai popular, acesta referindu-se la numărarea cărților la blackjack. Pentru mulți jucători dornici să obțină un avantaj în fața cazinoului, această practică veche poate părea un instrument tentant. În esență, numărarea cărților implică menținerea unui număr mental al cărților împărțite, pentru a avea informații prețioase despre cărțile rămase în pachet.

Deși există o convingere răspândită că numărarea cărților este ilegală, realitatea este puțin diferită. Cu toate că nu este ilegală, cazinourile dezaprobă cu fermitate această practică și nu vor ezita să elimine rapid jucătorii pe care îi suspectează că o aplică.

Dacă totuși decizi să renunți la numărarea cărților, casa ta preferată de pariuri îți propune o ofertă cu bonus pariuri sportive. Profită de aceasta și îți crește-ți șansele de câștig, fără a trece prin toate riscurile numărării cărților la Blackjack.

Nu este distractiv

Cu siguranța cauți divertismentul la orice pas, așa cum fac mulți oameni. Cu toate acestea, un aspect care nu te va captiva cu siguranță este numărarea cărților.

Această tactică necesită angajarea unor perioade considerabile de timp la masa de joc, concentrându-te asupra subtilităților fiecărui pachet de cărți pentru a-ți calcula avantajele. Astfel, distracția și interacțiunea cu ceilalți jucători vor fi uitate în favoarea acestui proces intens.

Deși este o tehnică interesantă din punct de vedere strategic, acest exercițiu de concentrare te va împiedica să te bucuri pe deplin de experiența cazinoului. Conversațiile pline de savoare sau un moment relaxant cu o bere rece lângă tine vor fi umbrite de preocuparea constantă pentru a număra cărțile.

E greu să te perfecționezi

A învăța să numeri cărțile la blackjack nu este o sarcină ușoară; reprezintă un proces complex care necesită mult efort și dedicare.

Înainte de a începe numărătoarea, trebuie să asimilezi o serie de cunoștințe. Mai întâi, va trebui să stăpânești strategia de bază a jocului, care, în realitate, este mult mai complexă decât pare la prima vedere. Va trebui să alegi și să perfecționezi unul dintre numeroasele sisteme diferite de numărare a cărților.

Cu toate acestea, învățarea tehnicilor de numărare nu este decât un pas din multe altele. Ceea ce urmează este o muncă asiduă pentru a-ți controla comportamentul la masa de joc. Unul dintre aspectele cruciale este să nu oferi nici cel mai mic indiciu că numeri cărțile, deoarece cazinoul te va elimina imediat dacă te suspectează.

Chiar și după ce ai învățat cu succes tehnica de numărare și te-ai antrenat să îți controlezi comportamentul, provocarea nu se oprește aici. Atunci când treci la jocul pe bani reali, trebuie să te asiguri că ești complet pregătit și concentrat. Dacă vei începe să joci fără a fi corespunzător pregătit, există riscul să fii învins rapid și să fii nevoit să părăsești masa de joc.

Ai nevoie de mult cash

Numărarea cărților poate fi o abordare intrigantă pentru a încerca să obții un avantaj în fața cazinoului, dar merită să fii conștient de aspectele financiare și de perspectiva pe termen lung.

Mulți cred că numărarea cărților va duce automat la profituri substanțiale, dar acest lucru este doar parțial adevărat. Da, vei înclina balanța în favoarea ta cu câteva procente atunci când numeri cărțile, dar asta nu înseamnă că vei începe imediat să câștigi sume impresionante. Realitatea este că numărarea cărților este un joc pe termen lung, și nu există nicio garanție că vei vedea profituri semnificative într-un timp scurt.

În mod clar, această abordare necesită răbdare și perspectivă. Ar putea fi necesar să aștepți săptămâni, luni sau chiar ani pentru a obține profituri semnificative. Este vital să înțelegi că numărarea cărților este o strategie pe termen lung, iar dacă nu ești pregătit să faci față acestui aspect, te poți găsi într-o situație financiară dificilă înainte de a atinge obiectivul dorit.

Un alt aspect important este suma inițială de bani necesară pentru a începe sa numeri cărțile. Echipa MIT a fost faimoasă pentru abordarea lor remarcabilă la blackjack și au început cu o sumă mare, de 89.000 de dolari. Dacă intenționezi să încerci această strategie, trebuie să fii conștient că o sumă modestă de 200 de lei probabil nu va fi suficientă pentru a învinge sistemul, mai ales la mesele cu mizele cele mai mici.

Poți fi prins

Numărarea cărților la blackjack poate părea o strategie tentantă pentru unii jucători, mai ales că nu este considerată ilegală. Cu toate acestea, dacă alegi să o încerci cu nonșalanță, este important să fii conștient de riscurile pe care le implică.

În cazul în care ești prins că numeri cărțile la un cazinou, consecințele pot fi neplăcute și rapide. Securitatea te va elimina imediat din locație, iar posibilitatea de a răscumpăra jetoanele la casierie va fi anulată. Astfel, vei fi jenat și scos din joc, ceea ce poate fi o experiență dezamăgitoare și rușinoasă.

Chiar dacă ai fost atras de jocurile și atmosfera cazinoului, vei fi interzis pe viață și nu vei mai putea reveni acolo.

În urma acestei interdicții, va trebui să cauți alte locuri pentru a juca, ceea ce poate fi o provocare. Nu toate cazinourile tolerează numărarea cărților, iar mulți dintre ei vor lua măsuri pentru a se asigura că jucătorii nu folosesc această strategie.

Concluzie

A renunța la numărarea cărților îți oferă o experiență mai relaxată și autentică în lumea jocurilor de noroc, aducându-ți bucuria de a explora și de a încerca diverse aspecte ale acestui joc fascinant.

Citește mai departe