Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Maria Milik – Premiul I la Concursul Național ”Educație rutieră – Educație pentru viață”, proba Parc Școală

Publicat

- 441 vizualizări

Între 2 și 5 iulie 2023 orașul Buzău a fost gazda etapei naționale a concursului ”Educație rutieră – Educație pentru viață”, un proiect de educație rutieră!

Scopul acestui concurs este acela de a forma, în rândul elevilor, un comportament rutier responsabil, pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație, în vederea prevenirii accidentelor rutiere iar an de an, copiii învață de la polițiști regulile de circulație necesare pentru a fi în siguranță ca pietoni în trafic.

În perioada 2 iulie – 5 iulie 2023, zeci de echipaje din toate zonele țării și-au dat întâlnire la Buzău, pentru concursul național „Educație Rutieră, educație pentru viață”, la acest concurs din judetul Alba participând și echipajul de la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” Ocna Mureș.

Pentru copiii de la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga”, acest concurs a fost o lecție interactivă foarte importantă, astfel de acțiuni de conștientizare și educare sunt absolut necesare în școli și nu numai, cunoștințele ne pot salva viața tuturor, iar viața este cel mai de preț bun pe care îl avem.

Ne întoarcem și cu un premiu foarte important pentru noi , Premiul I, Maria Milik, la proba Parc- școală, un premiu care ne dă speranțe că întotdeauna se poate dacă muncesti și iti dorești! a declarat pentru Ocna Mureș Online, doamna profesor coordonator Pop Elena.

Bravo Anna , Maria, Denis , Dragoș!

O experiență frumoasă din care ati învățat multe!

Bravo doamnei profesoare Pop Elena pentru implicarea și coordonare de care a dat dovadă și care iată aduce încă un premiu fruntaș la Ocna Mureș!

Citește mai departe