Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Noi tarife propuse spre aprobare la Băile Sărate Ocna Mureș. Reduceri la grupuri organizate sau la accesul între anumite ore

Publicat

- 16.533 vizualizări

La nici o săptămână de la deschiderea Băilor Sărate Ocna Mureș putem trage câteva concluzii și privi o retrospectivă a primelor zile de funcționare.

Weekend-ul de inaugurare a fost unul de succes, complexul balnear înregistrând aproape 1.600 de clienți sâmbătă și duminică. Ziua de duminică a fost cea mai aglomerată, 950 de turiști trecând pragul Băilor Sărate. Nici zilele următoare turiștii nu au lipsit, înregistrându-se între 400-500 de intrări pe zi, în zilele de luni, marți și miercuri.

Personalul nou angajat a făcut față cu brio la afluxul de turiști iar bucătăria, calitatea apei din piscine și a condițiilor din complex au fost lăudate intens pe rețelele de socializare. Practic oamenii se informau între ei și se îndemnau să petreacă câteva ore la noile băi semn că la Ocna Mureș, complexul de tratament și agrement a făcut o bună impresie.

Au existat însă și voci care au sugerat câteva îmbunătățiri și modificări inclusiv la lista de tarife, observații care au fost notate și discutate în modul cel mai serios de cei care conduc complexul și implicit autoritățile locale dovada fiind că, după nici o săptămână de la deschiderea complexului, s-a inițiat un proiect de hotărâre care va fi discutat în cadrul ședinței de consiliu local din 25 mai 2023 cu privire la aprobarea unor noi tarife de acces în incinta băilor. Iată care vor fi noile tarife de acces pe lângă cele existente până acum:

Bilet adulți happy hour 30 lei/zi (între orele 17.00-21.00, de luni până joi)

Bilet copii happy hour 18 lei/zi (copii cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani, exclusiv între orele 17.00-21.00, de luni până joi)

Bilet adulți regim happy hour weekend 35 lei/zi (între orele 19.00-22.00, numai vineri, sâmbătă și duminică)

Bilet copii regim happy hour weekend 20 lei/zi (copii cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani, exclusiv între orele 19.00-22.00, numai vineri, sâmbătă și duminică)

Bilet regim grup organizat – 50lei/pers/zi (grup minim 18 persoane, numai de luni pînă joi)

În rest tarifele rămân aceleași și pot fi consultate aici.

Citește mai departe