Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

,,No backpack day” la Liceul Teoretic ,,Petru Maior” din Ocna Mureș

Publicat

- 933 vizualizări

Câtă creativitate au tinerii în ziua de astăzi? Fără limite am putea spune. Ne-au dovedit-o o parte din elevii Liceului Teoretic ,,Petru Maior” din Ocna Mureș pe data de 5 aprilie 2023 când au organizat ,,No backpack day”, o zi în care au venit la școală cu rechizitele în orice altceva dar nu în ghiozdanele clasice.

Un elev a venit cu manulale pe…un uscător de haine, altul cu ele în mincioc, alt elev chiar în lada frigorifică și o elevă a venit cu manualele într-un sertar de mobilă. Pe post de ghiozdan a mai fost ulilizată roaba, cutia de pantofi sau husa de chitară. Și exemplele pot continua.

,,Pentru noi școala nu este doar un loc unde venim să învățăm, ci un loc care ne permite să ne dezvoltam, să ne simțim bine și să legăm prietenii. Cel mai ușor mod de a capta atenția cuiva este de a crea activități interesante, care să provoace curiozitatea și gândirea.
La cererea colectivului de elevi al liceului nostru, a luat naștere acest proiect, având ca scop dezvoltarea creativității elevilor.

Adnana Șipoș, Președinta CȘE LTPM Ocna Mureș

Felicitări pentru activitate și creativitate.

Citește mai departe