Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

Concert Caritabil de Pricesne „Blândul Păstor” – Ediția 2023

Publicat

- 387 vizualizări

În tainele Postului Mare, câțiva tineri interpreți s-au arătat dispuși spre a-și face drum înspre sufletele fiecăruia dintre dumneavoastră, acesta este punctul lor de pornire, vin înaintea dumneavoastră, cu un moment înălțător, un moment conturat în frumusețea cântecelor religioase!

Prin intermediul Asociației „Elements” –  Târgu Mureș, care își desfășoară activitatea în domeniul promovării culturii și a tradițiilor noastre, în arealul orașului Ocna Mureș, în perioada următoare vor avea loc două evenimente sub același nume, „Blândul Păstor”.

Inițiativa vine din partea domnului Director al Asociației, Mihai Poșteanu, care ne mărturisește că acum este perioada cea mai potrivită pentru a arăta bunătatea din sufletele și din inimile noastre, fiind alături unii față de ceilalți, pentru cei care sunt mai puțin fericiți decât noi!

Primul popas al acestei „caravane” a oamenilor binevoitori va avea loc în comuna Noșlac pe data de 12 martie 2023, începând cu orele 18:00, acolo unde vă putem garanta că oamenii locului, precum Domnul Primar, Claudiu Florin Zilahi, alături de Consiliul Local, împreună cu reprezentanții culturali ai comunei, Daciana Sabău – coordonator artistic, Ionuț și Florina Țiboc  – instructori coregrafi ai Ansamblului Folcloric al Comunei, Preot Paroh – Nicolae Usca, vă așteaptă cu brațele deschise, înspre a prevesti Învierea Domnului, așa cum se cuvine unor buni creștini, prin comuniune, pace, liniște, dragoste și cântec …

Evenimentul îl va avea drept invitat special pe Părintele Marius Ciprian Pop, alături de soliștii:

-Anca Manoilă Suciu;

-Alexandra Togănel;

-Teodora Suciu;

– Alfred Garduli;

-Ansamblul Folcloric „Plaiuri Noșlăcane”;

-Grupul de copii al Comunei Ațintiș.

Mai aproape de sărbatoarea Floriilor – Intrarea Domnului în Ierusalim, concertul lor de pricesne își găsește loc în Casa de Cultură „Ion Sângereanu” a orașului Ocna Mures, prin susținerea Consiliului Local și a Primăriei, reprezentate de către Domnul Primar Silviu Vințeler, în data de 07 Aprilie 2023, începând cu orele 17:00.

Ansamblul Folcloric „Tradiții Uiorene”, coordonat de către Liana și Alin Stoica, vor fi alături de dumneavoastră în desfășurarea acestui eveniment, având-o ca invitat special pe doamna Livia Sorlea. De asemenea ne vor încânta auzul Corul ”Doruleț” Ocna Mureș.

Alături de bogata lor activitate culturală vor venii în fața dumneavoastră și soliștii locali ai orașului nostru:

-Camelia Ilea;

-Georgiana Vesa;

-Irina Ciungan;

-Sonia Hoca;

-Sofia Crișan.

Sperăm la un răspuns cât mai primitor din partea dumneavoastră și nu ezităm în a vă spune că vrem să ne fiți alături!

„Într-o lume atât de tulbure și în niște timpuri atât de dificile, vă așteptăm pentru a cânta împreună, în speranța că v-om reuși să înălțăm o rugăciune spre cer…!”

Post binecuvantat și cu mult folos spre trezvia sufletească a fiecăruia dintre noi!

Citește mai departe