Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Cât costă biletele la primul concert Guns N’ Roses din 2023 și unde are loc

Publicat

- 627 vizualizări

Primul concert din 2023 al legendarei trupe rock Guns N’ Roses este programat pentru data de 30 iunie, la Londra. Prestația formației este parte dintr-un festival celebru în capitala Angliei, organizat în Hyde Park – o oază verde în zona urbană a Londrei.

Este prima dată când grupul american de muzică rock este headlinerul celebrului festival British Summer Time Hyde Park (BST Hyde Park). La a zecea aniversare a evenimentului, Guns N’ Roses va susține un super concert pe 30 iunie, într-o zi de vineri, deci marcând startul pentru un week-end cu muzică de înaltă calitate. 

Cei de la Guns N’ Roses anunțaseră un tur european de concerte pentru 2023, însă până în acest moment nu au fost stabilite date și locații oficiale, în afara participării la BST Hyde Park din Londra. Festivalul britanic va include și alte nume mari, printre care Bruce Springsteen (6 iulie), Blackpink (2 iulie) și Take That (1 iulie). 

Variante de bilete la concertul Guns N’ Roses 

Cei care vor să ajungă la BST Hyde Park 2023 pe 30 iunie pot cumpăra deja bilete online. Fiecare zi de concerte necesită bilet de acces cumpărat în mod separat. Astfel, pentru ziua îm care headliner este Guns N’ Roses, biletele online cele mai ieftine costă în prezent 111,85 GBP (lire sterline), adică aproximativ 125 de euro. Există și variante de bilete Gold, la prețuri de circa 200 – 250 GBP, precum și opțiuni VIP ce costă 549,95 GBP. 

Guns N’ Roses ocupă un loc extrem de important în istoria muzicii rock 

Fondată în Los Angeles, California, în anul 1985, trupa Guns N’ Roses a marcat istoria muzicii rock cu hit-uri celebre, cuprinse în 6 albume de studio: Appetite For Destruction (1987), G N’ R Lies (1988), Use Your Illusion I și Use Your Illusion II (ambele în 1991), The Spaghetti Incident? (1993) și Chinese Democracy (2008). Parte din Guns N’ Roses sunt Axl Rose, Slash, Dizzy Reed, Duff McKagan, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese. 

Guns N’ Roses a cunoscut succesul suprem la finalul anilor `80 și în prima parte a anilor `90. De-a lungul timpului, au apărut chiar cărți și producții documentare despre istoria trupei și despre solistul Axl Rose în mod special. 

Pe Steam, platforma globală de distribuție digitală a jocurilor video pentru Windows, Linux și MacOS, există un joc video intitulat Guns and Roses, însă fără legătură directă cu formația rock. În lumea cazinourilor online însă, poate fi încercat Guns N’ Roses slot online – joc excelent lansat de NetEnt în 2016, care oferă fanilor inclusiv posibilitatea de a asculta celebre melodii ale trupei, chiar în timpul jocului. Guns N’ Roses este unul din cele mai populare jocuri de păcănele lansate vreodată și se bucură de numeroși fani, chiar și în rândul celor care apreciază mai puțin muzica rock. 

Guns N’ Roses – planuri de viitor? 

BST din Hyde Park a oferit publicului trei weekenduri memorabile de muzică în 2022, cu The Rolling Stones, Pearl Jam, Duran Duran, Eagles. Va continua Guns N’ Roses să activeze la nivel înalt, la fel ca The Rolling Stones? Anul trecut, cei de la Guns N’ Roses au lansat Hard Skool, un nou EP cu patru melodii. Sunt incluse noile piese Hard Skool și Absurd, alături de versiuni live pentru celebrele Don’t Cry și You’re Crazy.

Zvonurile spun că Guns N’ Roses ar pregăti un nou album de studio, care ar fi primul după cel din 2008 – Chinese Democracy. De asemenea, ar fi primul din 1993 care îi prezintă împreună pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan. Este posibil ca noul album de studio să fie legat direct de planurile viitoare de concerte în Europa și nu numai.

Sursa foto: opoyi.com

Citește mai departe